Wim's Muziekkelder : Vinylzaak van het jaar 2015 !!De website http://www.lpvinyl.nl/ organiseert jaarlijks een Vinylzaak van het jaar verkiezing.

Na 2014 is ook in 2015 de winnaar: Wim’s muziekkelder! Het nieuwsbericht van http://www.lpvinyl.nl/:

Dank aan alle deelnemers aan de derde verkiezing van de Vinylzaak van het jaar, het vervolg van een mooie traditie aan het eind van het jaar, lijstjestijd. Het aantal stemmers is dit jaar weer ruim verdubbeld. Super!

WIM’S MUZIEKKELDER WEER VINYLZAAK VAN HET JAAR

Vorig jaar wist Wim’s Muziekkelder uit Doetinchem de titel van Vinylzaak van het jaar te veroveren. Dit jaar is Wim er in geslaagd zijn aanhang te behouden en in het tweede jaar van zijn bestaan verder uit te breiden en kon daardoor de titel prolongeren dus vanaf nu drager van de titel VINYLZAAK 2015. Van harte gefeliciteerd.

Daar “ademt” iedereen en alles muziek was misschien wel de mooiste reaktie die we kregen over Wim’s Muziekkelder, ook Wim’s enorme kennis van popmuziek (Wimkler Prins is zijn bijnaam) en de vrijwel wekelijkse instore optredens worden vaak genoemd.

Over veel vinylzaken werden lovende woorden uitgestort. Lees meer via Vinylzaak van het jaar 2015

wim1-300x300              wimsmuziekkelder-3-300x200

 

Wim's Muziekkelder : Vinylzaak van het jaar 2014 !!

De website http://www.lpvinyl.nl/ organiseert jaarlijks een Vinylzaak van het jaar verkiezing.

Glorieuze winnaar en dus vanaf nu drager van de titel

Vinylzaak 2014 is Wim’s Muziekkelder!

Op de website van LP Vinyl staat het volgende:

Van harte gefeliciteerd. Vorig jaar was Wim’s Muziekkelder net geopend en kwam toen al meteen binnen in onze eindlijst op plaats 37. Dat beloofde wat. Een jaar later is deze winkel een begrip in de Achterhoek, maar ook bezoekers van ver daar buiten komen naar de kelder toe. Er kwamen stemmen op Wim’s Muziekkelder tot uit Vlaanderen toe. Er is dus vrij snel een enorme hoeveelheid fans opgebouwd. Eigenaar Wim Vriezen staat bekend als de Wimkler Prins vanwege zijn encyclopedische kennis van muziek.

De bezoekers van Wim’s Muziekkelder komen niet alleen voor het breed assortiment aan platen, maar ook voor de bijna wekelijkse instore concerten van bekende en minder bekende artiesten, het 1-jarig bestaan werd gevierd met een instore van Tim Knol. Misschien wel de mooiste reaktie van een van de stemmers: “Een echte muziekfreak die zijn bestemming gevonden lijkt te hebben.”
Kortom een terechte winnaar van de titel Vinylzaak 2014.

Een selectie van toelichtingen van stemmers op Wim’s Muziekkelder:
Het is een aanwinst voor Doetinchem. Ik heb respect voor de korte tijd waarin hij zijn zaak toch naar grote hoogte heeft weten te brengen. Mooie zaak, breed aanbod en een eigenaar met enorm veel vakkennis.
Daar komt nog bij dat er vaak prachige instore concerten plaats vinden
Eindelijk weer een goede muziek zaak in het oosten van het land, gerund door iemand met passie voor muziek getuige de vele instores
Mooi ingerichte plek gerund door een echte muziekkenner!
Elke week ben ik er te vinden op zaterdagmiddag en op de koopzondag, want dan zijn er prachtige instore optredens.
Over het assortiment hoef ik het niet te hebben, hier vind je werkelijk alles.
Geweldige platenzaak, altijd goede kwaliteit en perfecte service.
De eigenaar weet super veel van muziek en is dus altijd in staat om Informatie de nodige informatie te verschaffen.
Een echte muziekfreak die zijn bestemming gevonden lijkt te hebben.

Over veel vinylzaken werden lovende woorden uitgestort. Lees meer via Vinylzaak van het jaar 2014