iDEAL Klein iDEAL:

Betaling met iDEAL is de makkelijkste en snelste manier om te betalen. Na het plaatsen van een order wordt automatisch een verbinding met iDEAL gemaakt om de betaling af te ronden. Orders die betaald worden met iDEAL worden over het algemeen dezelfde dag nog verzonden.

  PayPal Logo

Paypal :

Betaling met PayPal is ook mogelijk (géén extra kosten). Na het plaatsen van een order wordt automatisch een verbinding met PayPal gemaakt om de betaling af te ronden. Betaling op een later tijdstip kan uiteraard ook. In dit geval kunt U na de bestelling het verschuldigde bedrag overmaken naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Orders die betaald worden met PayPal worden over het algemeen dezelfde dag nog verzonden.
 
Electronische overschrijving ( Internet bankieren ) :

U kunt na de bestelling het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN rekeningnummer "NL15 RABO 0138 9906 97" t.n.v. Wim's Muziekkelder te Doetinchem. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden (met daarachter eventueel uw naam). Op deze manier kunnen wij uw bestelling het snelst afhandelen. Normaal gesproken wordt uw betaling nog dezelfde dag op onze rekening bijgeschreven, en kan uw bestelling snel verzonden worden.
 

Overschrijvingsformulier :

Uiteraard kunt u het verschuldigde bedrag ook via een overschrijvingsformulier overschrijven op IBAN rekeningnummer "NL15 RABO 0138 9906 97" t.n.v. Wim's Muziekkelder te Doetinchem. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden (met daarachter eventueel uw naam). Op deze manier kunnen wij uw bestelling het snelst afhandelen.

 

Buitenland :

Vanuit België ( en andere Euro-landen ) kunt u zonder extra bankkosten geld overboeken op de Nederlandse bankrekening van Wim's Muziekkelder

U heeft hier de volgende extra gegevens voor nodig:

naam : Wim's Muziekkelder
plaats : Doetinchem
bank : Rabobank
IBAN : NL15 RABO 0138 9906 97